Otvoreni poziv korištenja teniskih terena

Poštovani,

Ispred HATK Daruvar obavještavamo Vas da je pred nama nova teniska sezona 2018. na teniskim terenima u Botićevoj 12.
 
HATK Daruvar je u mogućnosti ponuditi svima zainteresiranima, a poglavito:
– tenisačima takmičarima svih kategorija s područja grada Daruvara
– tenis školama s područja grada Daruvara
– djeci i mladeži do 18 godina s područja grada Daruvara
 
mogućnost obavljanja teniskih i drugih sportskih aktivnosti na otvorenim teniskim terenima i u zatvorenoj teniskoj hali, po pristupačnim uvjetima.
 
Svim klubovima i njihovim članovima koji su učlanjeni u Športsku zajednicu Grada Daruvara biti će omogućeno treniranje i korištenje teniskih terena u Botićevoj 12 po istim uvjetima kao i članovima domicilnog teniskog kluba HATK Daruvar.
 
Poziv upućujemo i članovima teniskog kluba Feniks da mogu bezuvjetno koristiti otvorene teniske terene i zatvorenu tenisku halu pod istim uvjetima kao i članovi HATK Daruvar.
 
Djeci i mladeži do 18 godina starosti s područja grada Daruvara omogućiti će se u određenim terminima besplatno korištenje teniskih terena.
 
Budući da će se preliminarni raspored korištenja teniskih terena izraditi 15.04.2018. godine, molimo sve zainteresirane da ukoliko imaju određeni interes, takmičarski ili trening plan ili samo 
želju zaodređenim terminima, neka do 15.04.2018. godine izvrše preliminarnu rezervaciju termina ili iskažu svoje potrebe i planove i to kod domara kluba u HATK Daruvar u Botićevoj ulici 12 ili na mobitel: 098 991 97 23 ili kod tajnika kluba Denisa Gabora na mobitel: 098 627 829.
 
Sa sportskim pozdravom i poštovanjem!
 
Zoran Dragičević, dipl. oec.
predsjednik HATK Daruvar